Het einde van de orientatieweek
Hee allemaal,
Bij deze even een snelle update van de laatste gebeutenissen.
We hebben afgelopen tijd weer gewoon lessen gevolgd en dingen geregeld zoals visum enz. De andere vrijwilligers zullen morgenvroeg vertrekken naar hun project, maar Hilde, Josephine en ik zullen nog blijven voor de drum en dansweek. Wij zullen morgen opghaald worden door het gastgezin waar we komende week zullen verblijven. Er gaan verhalen de ronde dat het een heel leuk gastgezin is, dus dat is een goed teken!
Vandaag hebben we een citytour door Accra gedaan. We hebben met het busje van SYTO rondgereden door de rijke en armere buurten. Onderweg hebben we verschillende stops gemaakt, waaronder bij de markt van Accra. Hier hebben we met een gids een kwartiertje rondgelopen. Het was echt heel erg overweldigend! Al die verkopers, spullen, auto's en kinderen. Heel erg leuk om te zien allemaal. Opvallend was dat alles zo rommelig en smerig was, zowel op de markt als in de rest van de stad. Ik weet niet of dat komt omdat we op dit moment in de hoofdstad zijn of dat het overal het geval is. Ik ben in ieder geval blij dat ons project in Walewale ligt, een kleinere stad in het noorden. Hopelijk is hier wat meer mooie natuur en minder vervuiling en stank.
Ik weet nog niet zeker of er de komende week internet beschikbaar zal zijn, dus misschien gaat het even duren voordat er een nieuw verhaal zal komen. (Ik zal de volgende keer ook even proberen wat foto's te importeren.) Nu ga ik lekker slapen!
Welterusten
Ha schat,
Leuk om je verslagen te lezen ;) Korte introductie'week' trouwens, maar je gaat vast met het gastgezin nog het nodige ondernemen! Ben wel erg benieuwd naar de foto's. Hopenlijk bevalt de camera!
Dikke kus. Mama
He en ook ik ben heel benieuwd naar de beelden. Groeten, dit keer vanuit het Limburgse heuvelland, maar binnenkort weer gewoon vanuit Hengelooooo.
Arjan
Hee Roxy!
Wat leuk om te lezen dat je het al zo leuk hebt! Ik ben ook echt heel benieuwd naar de foto's, maar vooral ook naar de foto's als je eenmaal op je plekje zit. Maar dat duurt nog een week, eerst maar eens even lekker dansen en trommelen deze week dan! Veel plezier!
Liefs en xxx Charlot