Foto's !!
Terwijl ik vandaag op weg ben naar mijn tweede project (6 uur met de bus vanaf Walewale), heeft Hilde (de vrijwilligster die inmiddels weer in Nederland is) een aantal foto's waar ik op sta naar Arjan gemaild en die heeft ze inmiddels vanuit Nederland op mijn site gezet (in Ghana is dat niet te doen door het trage internet). Veel plezier ermee en ik hoop snel weer een nieuw verhaal te kunnen plaatsen!
wow dit is echt bizar om die foto's te zien! Nou wordt het ineens wel echt helemaal duidelijk in wat voor wereld jij daar zit. Echt zo anders! Wat ben je heerlijk bruin, ik ben jaloers! Supermooie foto ook van jou met dat kindje. op de een of andere manier staan die kindjes echt altijd zo mooi op foto's he. Echt superleuk om foto's te zien, hopelijk lukt het nog een keer voordat je terug komt! Liefs!
Wauw wat leuk, foto's! Wat leuk om foto's te zien van de fietstocht, de safaritocht, het weeshuis en het gastgezin! Je ziet dat je je daar al helemaal op je gemak bent. Ben benieuwd hoe je blonde haar eruit ziet! xxx
Oeh wat leuk om eindelijk wat foto's te zien!:D
Leuk, leuk, eindelijk je foto's te zien! Je ziet er goed uit, lekker bruin. Krijgt nu echt een beetje een indruk van hoe het daar is. Wat een leuke jurkjes:) en schattig zijn die kindjes he! Ben benieuwd naar je nieuwe project en gastgezin. X
Arjan, bedankt voor het plaatsen van de foto's. Ziet er super leuk uit!